Kurssien sisältö

Arkitottelevaisuus

Arkitottelevaisuuskurssilla opetellaan yhteisiä pelisääntöjä, vuorovaikutusta koiran kanssa, sekä muita arjessa tarvittavia taitoja. Kurssille voi tulla niin aloittelija kuin kokeneempikin, kaikki opetus sovelletaan yksilöllisesti. Kesto 5 x n. 1h. Hinta 81 euroa.

Hihnakäytös

Hihnakurssilla opettelemme hihnakäytökseen liittyviä taitoja, etsimme toimivia palkkioita ja pyrimme löytämään lenkkeilyn iloa.

Verijälkikurssi

Verijäljestys on koiralle luontaista virikkeistämistä ja sopii useimmille. Verijälki on rentouttavaa ja stressiä laskevaa toimintaa, sopien erinomaisesti vastapainoksi muille harrastuksille. Kotikoiralle verijäljestys on mainiota virikkeistystä. Verijäljestys tarjoaa koiralle tilaisuuden olla koira. Kurssiin sisältyy kirjallinen materiaali ja sähköpostituki kurssikertojen välissä. Kesto 2 x noin 2h koirista riippuen. Hinta 78 euroa.

Nose Work

Nose Work on alunperin rescuekoirien aktivointiin kehitetty laji. Laji sopii kaikille koirille ja ohjaajille, myös "kotikoirille", eikä siinä ole erityisiä pohjataitovaatimuksia. Nenän käyttö on koiralle luontaista ja useimmat koirat nauttivatkin etsimisestä paljon. Nose Work sopii kotioloissa virikkeistämiseen, mutta halutessaan lajissa voi myös kilpailla.

Yksityistunnit

Oletko vuorotöissä tai tilanteesi on muuten sellainen, ettei kurssimuotoinen koulutus ole sinulle paras mahdollinen? Yksityistunnilla saat kurssia tehokkaampaa opetusta, keskitymme juuri sinun koiraasi haluamassasi aiheessa. 75 euroa/kaksi kertaa.

Onko sinulla mukava kolmen-neljän hengen kaveriporukka, jonka kanssa käytte yhteislenkeillä, agilityssä tmv? Varatkaa oma verijälkikurssi, tai yhteinen koulutus haluamastanne aiheesta.Ota yhteyttä!

Yhteystiedot: info@tassuri.fi / Puhelut klo 17-20, 0400 965 870.
Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@tassuri.fi. Mainitse viestissä nimesi, yhteystietosi ja mille kurssille haluat osallistua. Kerro samalla koirasi nimi, rotu, ikä, sukupuoli, mahdolliset terveysongelmat, sekä muut tarpeellisiksi katsomasi asiat.