Kurssien sisältö

Arkitottelevaisuus

Arkitottelevaisuuskurssilla opetellaan koiran yleistä hallintaa ja arjessa tarvittavia taitoja. Käymme läpi koiran hyvinvointiin vaikuttavia asioita, mitkä vaikuttavat sen käyttäytymiseen. Kurssille voi tulla niin aloittelija kuin kokeneempikin, kaikki opetus sovelletaan yksilöllisesti. Kurssi sopii noin puolesta vuodesta ylöspäin, hyvin vilkkaan koiran kanssa voi olla hyödyllisempää tulla yksityistunnille. Kurssiin sisältyy kirjallinen materiaali ja sähköpostituki kurssikertojen välissä. Kesto 5 x n. 1h. Hinta 81 euroa.

Hihnakäytös

Hihnakurssilla opettelemme tehokkaan ja koiralle selkeän metodin vetämättä kävelyyn. Käymme läpi vetämisen syitä ja koiran hyvinvointia. Kurssi ei ole rähjäkurssi, mutta soveltuu koiralle, jonka haukkuminen on satunnaista ja hallittavissa olevaa (kysy lisää tarvittaessa). Kurssiin sisältyy kirjallinen materiaali ja sähköpostituki kurssikertojen välissä. Kesto 5 x n.1h. Hinta 81 euroa.

Verijälkikurssi

Verijäljestys on koiralle luontaista virikkeistämistä ja sopii kaikille roduille. Verijälki on rentouttavaa ja stressiä laskevaa toimintaa, sopien erinomaisesti vastapainoksi muille harrastuksille. Kotikoiralle verijäljestys on mainiota virikkeistystä. Verijäljestys tarjoaa koiralle tilaisuuden olla koira. Kurssiin sisältyy kirjallinen materiaali ja sähköpostituki kurssikertojen välissä. Kesto 2 x noin 2h koirista riippuen. Hinta 78 euroa.

Verijälkikurssille osallistuneilla on mahdollisuus osallistua noin kerran kuussa yhteiseen jälkiharjoitteluun (kysy harjoitusaikoja).

Nose Work

Nose Work on uudehko, alunperin rescuekoirien aktivointiin kehitetty laji. Laji sopii kaikille koirille ja ohjaajille, myös "kotikoirille", eikä siinä ole erityisiä pohjataitovaatimuksia. Nenän käyttö on koiralle luontaista ja useimmat koirat nauttivatkin etsimisestä paljon. Nose Work sopii kotioloissa virikkeistämiseen, mutta halutessaan lajissa voi myös kilpailla. Kesto 5 x 1h. Hinta 119 euroa.

Yksityistunnit

Oletko vuorotöissä tai tilanteesi on muuten sellainen, ettei kurssimuotoinen koulutus ole sinulle paras mahdollinen? Yksityistunnilla saat kurssia tehokkaampaa opetusta, keskitymme juuri sinun koiraasi haluamassasi aiheessa. Parhaan hyödyn saat kolmen kerran sarjasta. Ota yhteyttä! 55 euroa/h, 105 euroa kolmen kerran sarja.

Onko sinulla mukava kolmen-neljän hengen kaveriporukka, jonka kanssa käytte yhteislenkeillä, agilityssä tmv? Varatkaa oma verijälkikurssi, tai yhteinen koulutus haluamastanne aiheesta (esim naksutinkoulutus, kadonneiden esineiden etsintä, arkitottelevaisuus, ihmisjäljestys, virike-haku...).

Kasvattaja, varaa kouluttaja kasvattitapaamiseesi opettamaan koirankoulutuksen periaatteita positiivisen vahvistamisen keinoin.Ota yhteyttä!

Yhteystiedot: info@tassuri.fi / Puhelut klo 17-20, 0400 965 870.
Ilmoittaudu kurssille sähköpostilla osoitteeseen info@tassuri.fi. Mainitse viestissä nimesi, yhteystietosi ja mille kurssille haluat osallistua. Kerro samalla koirasi nimi, rotu, ikä, sukupuoli, mahdolliset terveysongelmat, sekä muut tarpeellisiksi katsomasi asiat.